Letiltás

Ezen az oldalon lehet letiltani egy vagy több felhasználót, így azok nem tudják betölteni a Fórum kezdőoldalát. Ezt vagy felhasználónév, vagy IP-cím (vagy IP-tartomány), vagy hostnév megadásával érheted el. Az emailcímet is letilthatod, ekkor a felhasználó nem tudja új néven regisztrálni magát. Figyelem, egy email-cím letiltásával még nem biztos, hogy a felhasználó ki lett tiltva a Fórumról; ehhez a felhasználónév, az IP-cím, és az email-cím egyidejű letiltását használd.

Felhasználó letiltása
Felhasználónév:
Felhasználó(k) engedélyezése
Felhasználónév:
A használt operációs rendszertől és böngészőtől függően egyszerre több IP-címet is lehet engedélyezni (kijelöléssel; a CTRL és a SHIFT gombok használatával).
IP-cím, vagy Hostnév letiltása
IP-címek vagy hostnevek:
Több IP-cím, vagy hostnév megadásához vesszővel válaszd őket. IP-tartomány megadásához az első és az utolsó szám elé tegyél egy kötőjelet. Jokerkaraktert (*) is használhatsz.
IP-cím(ek) vagy Hostnév(ek) engedélyezése
IP-címek vagy hostnevek:
A használt operációs rendszertől és böngészőtől függően egyszerre több felhasználót is lehet újraengedélyezni (kijelöléssel; a CTRL és a SHIFT gombok használatával).
Email-cím letiltása
Email-cím:
Több emailcím kitiltásához vesszővel válaszd el a címeket. Jokerkaraktert (*) is használhatsz, pld. *@hotmail.com
Email-cím(ek) engedélyezése
Email-cím:
A használt operációs rendszertől és böngészőtől függően egyszerre több emailcímet is lehet engedélyezni (kijelöléssel; a CTRL és a SHIFT gombok használatával).
  

Figyelem! Az IP-tartomány megadásával a kezdő, és az utolsó IP között az összes cím le lesz tiltva. Lehetőség szerint minél kisebb tartományt adj meg, hogy ne legyen túl nagy az adatbázis mérete, illetve ha túl nagy tartományt adsz meg, előfordulhat, hogy vétlen felhasználók sem fogják tudni használni a fórumot. Ha muszáj tartományt megadni, akkor lehetőleg minél kisebbet adj meg, de jobb, ha csak az IP-címet határozod meg.

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group